Leraren bieden zelfzorgtips in slechts een paar woorden (mening)

Leraren bieden zelfzorgtips in slechts een paar woorden (mening)

(Dit is het laatste bericht in een tweedelige serie. Je kunt deel één zien hier.)

Hoe komen wij als leraren door moeilijke dagen heen en zijn we klaar om de volgende dag fris en positief tegemoet te treden?

Hier zijn enkele ideeën van docenten:

Iedereen verdient het geschenk van een nieuwe start die morgen zal brengen, ook jij.

Rebecca Mieliwocki

Zoals de Travelling Wilburys ooit zeiden: ‘Elke dag is maar één dag.’

Hoe kan ik van deze oeps een kans maken?

Geen twee dagen zijn hetzelfde.

Morgen zal beter zijn; ga zwemmen, suppen, of maak een wandeling, en eet vanavond iets gezonds.

Vergeef jezelf en anderen.

Morgen is een nieuwe dag en zij zullen klaar zijn voor een nieuwe start, dus ik moet daar bij hen zijn

Ik speel 15 minuten gitaar, soms zachtjes, soms met de versterker op 11.

Morgen is een nieuwe dag, een nieuwe kans.

Bedenk dat het een slechte dag was, geen slecht leven. Morgen is een nieuwe start.

Het hebben van diepe persoonlijke interesses buiten school (voor mij het runnen en grootbrengen van dieren) is therapeutisch geweest – lesgeven is slechts een van de vele dingen die ik doe; het definieert niet wie ik ben.

Elke dag is een schone lei, voor mij en voor hen.

Cossondra George

Mijn overleden ouders zeiden altijd tegen mij… ‘Ya mañana será otro día.’

Ik herinner mezelf eraan dat ik morgen nog een kans heb, en laat tijdens de rit naar huis mijn favoriete muziek horen.

In de wijze woorden van Nemo: ‘Blijf gewoon zwemmen, blijf gewoon zwemmen!’

Dank aan iedereen die heeft meegedacht!

De vraag van de week is:

Je bent een leraar en je hebt een hele zware dag gehad in de klas. Wat zeg je in één zin (geen aanloop) tegen jezelf en/of doe je om er voorbij te komen en weer in een positieve gemoedstoestand te komen voor de volgende dag?

Deel één deelde de reacties van docenten via Twitter en Facebook.

Overweeg een vraag in te dienen die in een volgend bericht moet worden beantwoord. Je kunt er een naar mij sturen op lferlazzo@epe.org. Wanneer u het instuurt, laat mij dan weten of ik uw echte naam mag gebruiken als deze is geselecteerd of dat u liever anoniem blijft en een pseudoniem in gedachten heeft.

Je kunt ook contact met mij opnemen via Twitter via @Larryferlazzo.

Education Week heeft een verzameling berichten van deze blog, samen met nieuw materiaal, in e-bookvorm gepubliceerd. Het heet Classroom Management Q&A’s: Expertstrategieën voor lesgeven.

Gewoon een herinnering; u kunt zich abonneren en updates van deze blog ontvangen via e-mail (De RSS-feed voor deze blog en voor alle Ed Week-artikelen is gewijzigd door het nieuwe ontwerp; nieuwe zijn nog niet beschikbaar). En als je een van de hoogtepunten uit de eerste 11 jaar van deze blog hebt gemist, kun je hieronder een gecategoriseerde lijst bekijken.

Ik maak ook een Twitter-lijst met alle bijdragers aan deze column.

Source link: https://www.edweek.org/teaching-learning/opinion-teachers-offer-self-care-tips-in-just-a-few-words/2023/10

Leave a Reply